Har du några frågor eller har du redan bestämt dig för att boka, tveka då inte och slå en pling.

 

Mattias Sjöholm: 0734 36 68 56

 

Elin Carlsson: 0736 83 79 73

 

Du kan även mejla oss på: info@esplundapaintball.se

 

Vi finns även på Facebook, titta gärna in för bilder och mer uppdaterad info.

Esplunda köper boll från:

Utrustning

På Esplunda Paintball använder vi oss av ny och fräsch utrustning.

Utrustning som ingår vid hyra

  • Komplett markör (vapen) med tillbehör.
  • Mask
  • Jacka, byxa

Markörerna

Vi använder oss av helt nya Tippmann 98or. Det är en mycket robust och driftsäker markör som fungerar i ur och skur. På markören sitter ett vanligt skakmagasin med plats för 200 bollar samt en lufttub som används som drivmedel.

 

Bollarna

Med Procaps ECOFILL gör det till en av marknadens mest ekologiska paintball bollar. Lättare att tvätta för basen består inte av olja. De klassas som livsmedel men smakar beskt och illa...

Bollarna är till 99 % nedbrytningsbara.

 

Färgen i bollarna är vattenlöslig och går att tvätta bort såvida det inte har gått för lång tid. På vita kläder kan det vara svårt att få bort färgen helt. Mörka kläder är att föredra och det bästa är att tvätta färgfläckade kläder samma dag.

 

 

Kläder

Jackan och byxorna man får låna är inget 100-procentigt skydd mot färg på kläderna. Därför är det bra om man har oömma kläder.

 

Kläderna är mycket slitstarka och i camouflagemönster. Vi har storlekar som passar de flesta, men är du kort eller väldigt lång till växten kan det vara bättre att ta med sig egna kläder att spela i.

 

Skyddsmaskerna

Skyddsmaskerna är av modellen Vforce Vantag som skyddar hela ansiktet samt öronen. Dubbel glaset förhindrar imbildning på linsen (vilket annars är vanligt på de traditionella enkelglasmaskerna som finns hos de flesta uthyrarna).

© 2014 Esplunda Paintball. All rights reserved.