Har du några frågor eller har du redan bestämt dig för att boka, tveka då inte och slå en pling.

 

Mattias Sjöholm: 0734 36 68 56

 

Elin Carlsson: 0736 83 79 73

 

Du kan även mejla oss på: info@esplundapaintball.se

 

Vi finns även på Facebook, titta gärna in för bilder och mer uppdaterad info.

Esplunda köper boll från:

Vi håller hårt på säkerheten och har en instruktör som går igenom reglerna med deltagarna innan spelet kan börja.

Klicka här för att läsa våra uthyrningsvillkor innan du kommer ut till oss.

Skyddsmask (bild)

Detta är den viktigaste delen av din utrsutning, det skyddar ditt ansikte och du måste alltid bära mask när du spelar. Innan man går in på banan skall masken vara på, detta är jätte viktigt att du sköter.

 

 

Markör (bild)

Utöver mask får man låna en markör, detta är "vapnet" du använder för att skjuta dina motspelare, eller markera som det heter inom paintball.

Pip-påse

När man går av banan eller vistas utanför banan har man en så kallad pip-påse. Det är en påse som man trär över pipan på markören för att inga ofrivilliga skott ska kunna avfyras och träffa någon.

Skyddsnät (bild)

Banan är inramad av ett nät som effektivt stoppar avfyrade färgbollar. När man vistas utanför banan, i den så kallade safe-zone, behöver man inte ha på sig sin mask. Pip-påse är dock alltid obligatoriskt att ha på sin markör när man vistas i safe-zonen.

Domare och instruktör

Innan spelet börjar går man en rundvisning på banan så att man får se hur den ser ut. Vi informerar om hur markören fungerar, hur spelet går till och vilka regler som gäller.

För att säkerställa att allt går rätt till på banan har vi minst en domare med i spelet. Domaren håller koll på att spelarna alltid har maskerna på sig och att ingen fuskar genom att torka bort träffar.

© 2014 Esplunda Paintball. All rights reserved.